Direct een advocaat nodig?

Bel ons: +31 (0)30 - 214 50 24

Fred Duijnstee


Ervaring

Fred is advocaat sinds 1997 en heeft een basis in de algemene praktijk. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als jurist bij de overheid, onder meer als wetgevingsjurist bij het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, is hij in 2008 weer teruggekeerd in de advocatuur en heeft zich vanaf dat moment vooral toegelegd op het personen- en familierecht. In 2013 heeft Fred de specialisatieopleiding van de vFAS met succes afgerond.

 

Specialismen

  • Personen- en familierecht
  • Echtscheiding en scheidingsbemiddeling
  • Erfrecht

 

Persoonlijke drive

'Mijn dienstverlening kenmerkt zich door een professionele en tegelijk menselijke aanpak. Mijn motivatie voor dit beroep is de directe betrokkenheid bij mensen en de diversiteit. De keuze voor bemiddelen of onderhandelen en/of procederen maakt het boeiend. Ik geloof dat specialisatie noodzakelijk is en tegelijk hecht ik aan algemene kennis en ontwikkeling.'

 

Ondersteuning van zowel particulieren als ondernemers

Fred begeleidt zowel particulieren als ondernemers. Naast echtscheidingen ondersteunt hij ondernemers die besluiten niet samen verder te gaan met hun maatschap, vof of BV. Verder heeft hij mensen bijgestaan bij de afwikkeling van hun erfenis, erkenning ouderschap, conflicten over bewindvoering, naamswijziging, etc.

 

Fred beheerst Engels en Frans (lezen en spreken).

 

Lidmaatschappen en bestuursfuncties

  • vFAS (familierecht-advocaat, scheidingsmediator)
  • MfN-registermediator


Naast zijn beroep als advocaat en mediator is Fred actief (bestuurs)lid geweest van netwerkorganisatie BNI Hermes in Zeist. Fred sport graag en is een liefhebber van het buitenleven.

 

 

 


« vorige paginaTelefoon: 030 214 50 24
E-mail: duijnstee@indepraktijk.com